آخرین خبرها
هاستینگ باما

ابزاری برای استفاده از عصاره چای کیسه ای تا آخرین قطره

نارنجی: یکی از مشکلات چای کیسه ای که من هیچ گاه با آن کنار نیامده ام، این بوده که هنگام بیرون آوردن آن از لیوان هنوز مقدار زیادی عصاره چای درون خود دارد که در صورت فشردن، همراه با آبی که به خود جذب کرده از آن خارج خواهد شد. علاوه بر این، چای کیسه ای که از لیوان خارج می شود، اگر در ظرف کنار لیوان قرار نگیرد، تبدیل به قلاب سنگ سوزانی می شود که تا رسیدن به سطل آشغال یا سینک ظرفشویی می تواند با قطرات آب داغ باعث سوختگی چندین نفر شود.

چای کیسه ای

یکی از راه حل هایی که برخی به کار می برند فشردن کیسه چای به دیواره لیوان توسط قاشق و یا پیچاندن آن به دور قاشق چای خوری و کشیدن نخ است. برخی هم ممکن است دور از چشم بقیه کیسه را با دست شان بچلانند!اما یک طراح خوش ذوق این لیوان زیبا را به عنوان راه حلی زیبا، کارآمد و سرگرم کننده عرضه کرده است. تنها کافی است نخ کیسه چای را از شکاف بالای دسته لیوان عبور داده و آن را به سمت خودتان بکشید. اکنون کیسه چای درون دسته لیوان جمع شده و آب اضافه آن به همراه عصاره چای گرفته شده و به درون لیوان بر می گردد.
اکنون علاوه بر افزوده شدن بر رنگ و طعم چای، دیگر خبری از آن فلاخن سوزان هم نیست.

چای کیسه ای

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد.خانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*