آخرین خبرها
هاستینگ باما

توصیه های و ترفندهای آشپزی از بهترین سرآشپز جهان

مجله ایده آل: جیمی اولیور یکی از شناخته شده ترین سرآشپزهای دنیاست که بینندگان تلویزیونی و خوانندگان مطبوعات به خوبی او را می‌شناسند.جیمی به چند پرسش آشپزی پاسخ‌های جالبی داده است.

ترفندهای آشپزی

هیچ وقت شیرینی ها و کیک هایی که در خانه می‌پزم خوب نمی‌شود، چه نکته‌ای را رعایت نمی‌کنم؟
همیشه دستور شیرینی یا کیکی را که تصمیم دارید بپزید از اول تا آخر کاملا بخوانید. مطمئن شوید که تمام مواد لازم را در اختیار دارید. هیچگاه سعی نکنید که مواد دیگری را جایگزین بعضی از مواد کنید. تمام مواد را یک ساعت قبل از پخت در هوای آشپزخانه بگذارید تا همه مواد هم دما شوند، مواد را به دقت وزن کنید. حدود یک ربع قبل از پخت فر را روشن کنید. هیچ گاه در فر را قبل از اینکه سه چهارم زمان پخت سپری شده باشد، باز نکنید چون پف کیک می‌خوابد. کیک وقتی کاملا پخته است که به اندازه کافی پف کرده باشد و روی آن طلایی شده و تا حدودی از دور قالب فاصله گرفته باشد.

برای پختن گوشت و مرغ ناپز چه راهکاری پیشنهاد می‌کنید؟

برای پخت گوشت ناپز؛ یک قاشق مربا خوری سرکه به آب غذا اضافه کنید.
گوشت سفت؛ مایه‌ای مرکب از بخش‌های مساوی سرکه و آب گوشت گرم شده تهیه کنید، مدت دو ساعت گوشت ناپز را در آن بخوابانید.

استیک یا بیفتک؛
فقط کافی است مخلوطی از سرکه و روغن روی آن بمالید و بگذارید دو ساعت بماند.

مرغ ناپز؛ اگر می‌خواهید یک مرغ پیر را بپزید، قبل از طبخ آن را چند ساعت در سرکه خیس کنید، علاوه برآنکه گوشت آن نرم خواهد شد، طعم و مزه یک جوجه تازه سال را خواهد گرفت. برای آنکه گوشت‌های سفت یا برخی از مرغ‌های دیرپز، زودتر پخته شود قبلا گوشت را مدت دو ساعت در مخلوطی از سرکه و روغن سالاد که به میزان مساوی با هم مخلوط کرده‌اید، قرار دهید. اگر هنگام پختن گوشت‌های سفت مقدار بسیار کمی جوش شیرین در آب بریزید، زودتر خواهد ‌پخت.

برای درست کردن مرغ سوخاری در خانه چه کار باید بکنم؟

برای سوخاری کردن مرغ ابتدا آن را با یک عدد پیاز و مقدار کمی آب روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا نیم پز شود. بعد قطعات مرغ را در یک صافی خالی کنید تا آب اضافی آنها گرفته شود.
سپس زرده تخم مرغ را روی قطعات مرغ مالیده و آن را داخل پودر سوخاری بغلتانید. حال می‌توانید آنها را در روغن سرخ کنید.

برای پخت سیب‌زمینی همیشه به مشکل برمی‌خورم؛ چه کار باید بکنم؟

اگر می‌خواهید سیب‌زمینی هنگام پختن، پوستش ترک نخورد، قبل از پختن، قدری کره یا روغن روی سیب‌زمینی بمالید، نه تنها ترک نخواهد خورد بلکه طعم و مزه خوبی هم پیدا می‌کند و فقط با مقداری نمک بسیار خوشمزه خواهد شد. برای جلوگیری از ترکیدن پوست سیب‌زمینی که با پوست داخل آش یا در فر می‌پزید، با چنگال از چند نقطه، سیب‌زمینی را سوراخ کنید. برای سرخ‌کردن سیب‌زمینی، همیشه تابه بزرگی انتخاب کنید تا سیب‌زمینی‌ها روی هم قرار نگیرد.‌

طرز تهیه سس قارچ و گوجه چگونه است؟

نیم کیلو گوجه فرنگی را خرد کنید و همراه با سبزی های معطر و یک حبه سیر، نمک و فلفل روی حرارت ۱۵دقیقه بجوشانید، سپس قارچ‌ها را ریز خرد کنید و کمی تفت دهید، در این فاصله مواد پخته شد را در صافی بریزید و با پشت قاشق آن را فشار بدهید و سس را روی قارچ‌ها بریزید تا ۵ دقیقه بجوشد.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد.خانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*