آخرین خبرها
هاستینگ باما

طرز تهیه فـلافـل

فلافلمواد لازم برای ۲۵ تا ۳۰ فلافل:

  •   نخود: ۷۵ گرم، خیسانده
  •   باقلا زرد: ۵۰ گرم، خیسانده
  •   پیاز متوسط: یک عدد، رنده شده
  •   سیر: ۳ حبه، رنده شده
  •   سیب‌زمینی متوسط: یک عدد، آب‌پز
  •   آرد سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری
  •   خمیر میان یک نان ساندویچی
  •  زیره سفید: ۲ قاشق چای‌خوری
  •  فلفل سیاه: یک قاشق چای‌خوری
  •  فلفل قرمز: یک قاشق چای‌خوری
  •  زردچوبه: ۲ قاشق چای‌خوری
  •  تخم گشنیز: ۲ قاشق چای‌خوری
  •  روغن مایع: به میزان لازم
  •  نمک: به میزان لازم

روش تهیه:
۱ – نخود و باقلا زرد را به وسیله غذاساز یا چرخ‌گوشت خمیر کنید. خمیر وسط نان را در یک‌‌چهارم پیمانه آب خیس کرده و چنگ بزنید. همه مواد و  ادویه را با هم مخلوط کرده و ورز دهید تا خمیری نرم و یک دست تهیه شود و سپس به اندازه کافی نمک بزنید.
۲ – روغن را روی شعله متوسط در یک قابلمه کوچک داغ کرده و قالب فلافل را در روغن بزنید تا چرب شود. با قاشق مایه را داخل قالب زده و قالب را در روغن برگردانید. در هر نوبت، بسته به اندازه قابلمه ۴ یا ۵ فلافل در روغن بیندازید. توجه داشته باشید مقدار روغن باید به اندازه‌ای باشد که فلافل‌ها در آن شناور باشند.
نکته:
 ۱ – خمیر مایه فلافل باید طوری باشد که اگر قالب را سر و ته بگیرید به آرامی از آن جدا شود.
۲ – اگر خمیر سفت بود، کمی آب به آن اضافه کنید تا به غلظت لازم برسد.
۳ – برای اینکه بفهمید روغن داغ شده است، کمی از مایه را در روغن بیندازید اگر مایه روی روغن آمد، به اندازه کافی داغ شده است.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد.خانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*