آخرین خبرها
هاستینگ باما

دسر تابستانی هندوانه

دسر هندوانه

مواد اولیه برای تهیه دسر ساده هندوانه:

– آب هندوانه سه پیمانه
– پودر ژلاتین سه قاشق سوپخوری
– شکر پنج قاشق سوپخوری
– اسانس وانیل چهار الی پنج قطره
– آب نصف پیمانه
– رنگ مجاز خوراکی(قرمز) به مقدار کم

طرز تهیه :

پودر ژلاتین را به همراه دو قاشق سوپ خوری شکر روی آب پاشیده و به صورت بن‌ماری حل می‌کنیم. آب هندوانه را از صافی رد می کنیم تا ناخالصی‌هاش گرفته شود. آب هندوانه، محلول ژلاتین و مابقی شکر را با هم مخلوط کرده تا شکر کاملا حل شود.برای حل شدن راحت شکر می‌توانید مخلوط را کمی حرارت دهید) در مرحله آخر اسانس وانیل و رنگ قرمز را اضافه کرده و مواد را درون قالب چرب شده می‌ریزیم و به مدت دو ساعت درون یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد.

نکتــه:

ظرف سرو ژله را کمی خیس کنید تا بتوانید ژله را پس از برگرداندن جابه‌جا نمایید.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد.خانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*