آخرین خبرها
هاستینگ باما

طرز پخت رشته پلو

رشته پلو

مواد لازم برای ۴ نفر

  •  رشته پلویی خردشده: به اندازه ۳ سانتی‌متری: ۲پیمانه
  •  روغن: ۳ قاشق سوپ‌خوری پیاز داغ آماده: ۳ قاشق سوپ‌خوری
  •  گوشت چرخ‌کرده بی‌چربی: ۳۰۰ گرم
  •  کشمش: یک‌دوم پیمانه
  •  برنج: ۳پیمانه
  •  ادویه‌ها شامل نمک، فلفل، دارچین، زردچوبه  و زعفران: به میزان لازم

روش تهیه:

۱ – برنج را در قابلمه بریزید تا آبکش شود، ۲دقیقه قبل از باز شدن کامل برنج، رشته‌های خرد شده را به آن اضافه کنید و بگذارید تا کامل رشته‌ها نرم شوند و برنج قد باز کند، برنج را آبکش کنید و به صورت دلخواه آن را دم بگذارید.

۲ – برای روی غذا، گوشت چرخ‌کرده را به همراه پیازداغ و ادویه‌ها ورز دهید سپس به صورت گلوله‌های کوچک قد گردو درآورده و در روغن تفت دهید تا کاملا سرخ شوند، بعد از سرخ شدن آنها را کنار بگذارید.

 ۳ – کشمش را حدود یک دقیقه درهمان روغن تفت دهید. هنگام سرو غذا مقداری از برنج را زعفرانی کرده و با گوشت‌های گرد شده و کشمش تزیین کنید.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد.خانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*