آخرین خبرها
هاستینگ باما

روش درست کردن ذرت مکزیکی

ذرت مکزیکی

مواد لازم:
کنسرو ذرت=۱ عدد
قارچ خرد شده=۵۰ گرم
کره گیاهی=۳۰ گرم
پودر سیر=۱ قاشق چایخوری
پودر آویشن=۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه=به میزان لازم
آبلیموی تازه=۱ قاشق سوپخوری
مایونز=در صورت دلخواه

طرز تهیه:
۱. قارچ را ورقه ای خرد کنید و همراه کمی کره گیاهی تفت دهید.
۲. کنسرو ذرت را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه در ظرف را ببندیدتا ذرت کاملا داغ شود.
۳. مواد را به ظرف دیگری منتقل کنید و بگذارید کمی خنک شود.
۴. کره،پودر سیر،پودر آویشن،فلفل سیاه،مایونز و آبلیمو را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و سپس سرو نمایید.
۵. دقت داشته باشید که این پیش غذا به صورت نیمه گرم سرو می شود و نباید کره زمانی که مواد داغ است اضافه شود،چرا که کره از مواد جدا می شود.

منبع: آشپز آنلاین

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد.خانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*