آخرین خبرها
هاستینگ باما

طرز پخت دلمه برگ مو

دلمه برگ مو

مواد اولیه :
گوشت چرخ‌کرده نیم کیلوگرم
برنج یک پیمانه
بلغور گندم و باقلای خرد شده و گوجه درختی ورق شده و پیاز داغ از هر کدام نصف پیمانه
رب گوجه‌فرنگی و زعفران آب شده از هر کدام سه قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه وقرمز و برگ مو به میزان لازم
روغن یک و نیم پیمانه
سرکه نصف پیمانه
شکر پنج قاشق غذاخوری
سبزی دلمه چهار پیمانه
زرشک ۱/۴ پیمانه

طرز تهیه:
گوشت چرخ‌کرده را در پیازداغ تفت داده، زرشک و گوجه درختی را اضافه می‌‌کنیم. بلغورگندم و برنج را چند ساعت خیس کرده و با دو قاشق غذاخوری روغن با کمی آب می‌‌پزیم و به آن زعفران می‌‌زنیم. سپس سبزی‌های خردشده را به مواد اضافه کرده و باقلا را هم جداگانه آب‌پز می‌‌کنیم. کلیه مواد فوق را با هم در یک ظرف مناسب مخلوط کرده و طوری هم می‌‌زنیم که خمیر نشود. سرکه و شکر را مخلوط کرده و دو قاشق غذاخوری آن را به مواد بالا می‌‌افزاییم. سپس مخلوط آماده شده را در برگ‌ها قرار داده و می‌‌پیچیم. در ظرف مورد نظر دو لایه برگ خالی قرار می‌‌دهیم و بعد دلمه‌های خام را به صورت فشرده در کنار هم قرار می‌‌دهیم. مقداری پیازداغ، زردچوبه، فلفل، روغن و یک لیوان آب مخلوط کرده و آن را روی دلمه می‌‌ریزیم و دم می‌‌کنیم. ده دقیقه قبل از تمام شدن مرحله پخت، باقی‌مانده سرکه و شکر را اضافه می‌‌کنیم.

نکات:
اگر سرکه را در هنگام دم گذاشتن اضافه کنیم باعث سفت شدن برگ‌ها می‌‌شود.
سبزی دلمه شامل (تره، جعفری، گشنیز، پیازچه، شوید، ریحان، ترخون، مرزه و نعنا) است.
می توانید به جای سرکه از آبلیموی تازه نیز استفاده کنید

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد.خانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*