آخرین خبرها
هاستینگ باما

پخت کیک زردآلو

کیک زردالو

مواد لازم:

  • تخم‌مرغ: ۴ عدد
  • آرد: ۱۵۰ گرم
  • شکر: ۲۰۰ گرم
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • وانیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
  • زردآلو: به مقداری که کف قالب پر شود

روش تهیه:

فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. تخم‌مرغ‌ها را در ظرف شکسته با همزن بزنید. وانیل را اضافه کنید و آنقدر به هم بزنید تا کرم رنگ شود. ۱۵۰ گرم از شکر را به تدریج به مایه اضافه کنید. آرد و بیکینگ‌پودر را مخلوط کنید و کم‌کم با الک به مایه تخم‌مرغ اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. کره را آب کنید و کمی که سرد شد، به مخلوط اضافه کرده تا یکنواخت شود. قالب را چرب کنید. زردآلو‌ها را نصف کنید و کف قالب بچینید. ۵۰ گرم شکر را روی زردآلو‌ها بپاشید و مایه کیک را روی آن‌ها بریزید. قالب را در فر بگذارید و نیم ساعت اجازه دهید تا بپزد. می‌توانید کیک را با مغز بادام و کمی شربت زردآلو تزئین کنید.

پزشک‌های طب سنتی می‌گویند زردآلو میوه‌ای بسیار مفید برای تقویت تولید شیر است. این میوه علاوه بر این‌که شیرافزاست، سرشار از ویتامین C و ویتامین‌های مفید دیگر برای نوزاد شماست.

 

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد.خانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*