آخرین خبرها
هاستینگ باما

دستور پخت کیک شکلاتى همراه کرم نعنا

کیک شکلاتی
مواد لازم برای ۸ نفر
  •  کره: ۱۳۰ گرم
  •  پودر قهوه‌: ۲ قاشق چای‌خوری
  •  آب: ۱۸۰ میلی‌لیتر
  •  شکلات سیاه: ۱۲۰ گرم
  •  شکر: ۲۲۰ گرم
  •  تخم‌مرغ: یک عدد
  •  آرد: ۲۰۰ گرم
  •  بکینگ‌پودر:‌یک ونیم قاشق چای‌خوری
  •  پودرکاکائو: ۲ قاشق سوپ‌خوری
 مواد لازم برای کرم نعنا
  •  کره: ۱۵۰ گرم
  •  پودرشکر: ۵۰۰ گرم
  •  شیر: ۳ قاشق سوپ‌خوری
  •  اسانس نعنا: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
  •  رنگ سبز خوراکی: به مقدار لازم
مواد لازم رویه شکلاتی
  •  شکلات سیاه: ۴۰۰ گرم
  •  خامه ساده: ۳۰۰ گرم
روش تهیه :

۱ – ۲عدد قالب به ابعاد ۲۰ سانتی‌متری را چرب کنید و با کاغذ پوشش دهید.

۲-کره، قهوه، آب شکلات و شکر را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد ذوب شده صاف و یکدست شود.

۳- مواد را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود سپس تخم‌مرغ را کمی بزنید و اضافه کنید و درنهایت آرد، بکینگ‌پودر، پودرکاکائو الک شده را بیفزایید.

۴-  مواد را خوب مخلوط کنید و در قالب‌ها به‌طور مساوی بریزید و در فر با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دهید.

۵-پس از این‌که کیک‌ها را از فر خارج کرده و خنک شد از کرم نعنایی که آماده کرده‌اید ما بین ۲‌عدد کیک بمالید و روی هم قرار ‌دهید حال نوبت رویه شکلاتی است که روی کیک بریزید تا تمام سطح کیک را پوشش دهد.

۶-  وقتی رویه شکلاتی خودش را گرفت و خنک شد، می‌توانید از کرم نعنای سبز به‌وسیله قیف و ماسوره روی کیک را تزئین کنید.

روش تهیه کرم کره‌ای

کره را با همزن برقی بزنید تا کاملا نرم شود سپس پودر شکر را به‌تدریج به آن اضافه کرده و به زدن ادامه دهید تا تمام پودرشکر جذب شود و درنهایت شیر، اسانس و رنگ را اضافه کنید. کرم زیبا و خوشمزه شما آماده است.

روش تهیه رویه شکلاتی

خامه را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا به‌جوش آید. بلافاصله شکلات را اضافه کرده از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا شکلات ذوب شود مایه را کنار بگذارید تا خنک شود.

برگرفته از سایت برترینها

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد.خانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*